Green Driving

Een efficiënte rijmethode om het rijgedrag van uw bestuurders in kaart te brengen. Bespaar op brandstof en onderhoudskosten.

Verbeter rijgedrag en brandstofgebruik

Met Green Driving hebt u het weggebruik van uw medewerkers goed in beeld. Gegevens over (afwijkend) remgedrag, acceleraties, bochtengedrag en snelheden ziet u in een oogopslag voor u.

Rij- rem- en bochtengedrag, acceleratie en gereden snelheden; met Green Driving hebt u het weggebruik van uw werknemers scherp in beeld. Besparing van brandstofkosten en het stimuleren van groen rijden is hierdoor een koud kunstje!

CO2-uitstoot en brandstofkosten verlaagt u door slim gebruik te maken van data van uw voertuigen. De geavanceerde software van TrackerSystem maakt het mogelijk om overzichtelijke grafieken met alle relevante rijgegevens te raadplegen.

Onze voetafdruk in de wereld kleiner maken door minder CO2-uitstoot te genereren; het kan! Stimuleer uw chauffeurs om milieubewuster te rijden en zorg zo samen voor een kleinere voetafdruk in de wereld. Ga voor groen!

Heldere rapportages zorgen voor zicht op de voertuigkosten. Winst: een betere kostprijs en reductie van brandstofkosten. Via het overzichtelijke dashboard ziet u in een oogopslag de prestaties van uw chauffeurs en wagenpark terug in leesbare data, tabellen en grafieken op maat.

Het GPS voertuigensysteem van TrackerSystem biedt daarom de mogelijkheid om informatie te selecteren en met een druk op de knop te verwerken tot heldere rapportages.

Software is pas echt slim als je het verbindt met andere software d.m.v. een API. Daarom bieden wij een breed scala slimme oplossingen ontwikkeld waarmee u bespaart op de kosten van uw wagen- en machinepark en waarmee u uw omzet kunt verhogen.

Green Driving: meten is weten

Onze track & trace units brengen het rijgedrag van uw chauffeurs aan de hand van verschillende aspecten in kaart. Zo legt de unit de gereden snelheden van het voertuig, de stationaire tijden en de omgereden kilometers vast. Ook het rijgedrag van uw chauffeurs in bochten en het accelereer- en remgedrag wordt gemeten. Al deze gegevens worden automatisch verwerkt tot heldere analyses.

 

Stimulans om groener te rijden

TrackerSystem biedt u een overzichtelijk dashboard met daarin alle informatie over het rijgedrag van uw chauffeurs en wagenpark. Dit dashboard biedt zicht op de (rij)prestaties van uw gehele organisatie. Wilt u inzoomen op specifieke of opvallende prestaties van een chauffeur of voertuig? Met een druk op de knop ziet u de gewenste gegevens. Voor u én voor uw werknemers een stevige stimulans om nóg groener te rijden!

 

Rijgedrag verbeteren

Green Driving is veel meer dan besparen op brandstofgebruik en onderhoudskosten. Het is een andere manier van denken, die invloed heeft op het rijden. Want wie zich bewust is van het belang van groener rijden, past graag het eigen rijgedrag aan. Om zo bij te dragen aan een schonere luchten veilig weggebruik.

 

Minimaal 10 procent besparing
Een besparing van maar liefst 10 procent op brandstofkosten en CO2-uitstoot; u realiseert het dankzij inzicht in de rijprestaties door Green Driving. Laat uw chauffeurs rijvaardigheidstraining volgens daarna, kan de besparing nog groter worden; 15 tot 20 procent. Daarnaast zal het risico op schade en ongevallen kleiner zijn en lopen de kosten voor onderhoud en reparatie terug. Tel uit uw winst!